Lidt om mig

Kunst skabes af øjet der ser.

billedkunstner Tanya jensen artbyhealos

Jeg maler først og fremmest fordi jeg ikke kan lade være. Dernæst ønsker jeg med mine billeder at skabe en positiv og nysgerrig følelse hos beskueren.

Alle mine billeder handler om en form for skabelse eller kærlighed. Mine “shades of” billeder handler især om skabelsen af liv…både åndeligt og fysisk. Hvis du som beskuer bliver nysgerrig på det ekstra element i skabelsen af liv, som er sjælen er jeg lykkelig…..og hvordan ser lykke ud når det skabes?….kunne være den næste filosofiske tanke der rammer….. Nogle gange er det mere givende at stille spørgsmål end at besvare dem…det er nemlig det der får os til at tænke, filosofere og udvikle os.

Når jeg ikke maler arbejder jeg som selvstændig hypnotisør og håndlæser. I mit terapeutiske job kommer jeg hver dag dybt ind i mine klienters inderste sind. Det kan være ganske rørende at blive inviteret ind i mine klienters dybeste jeg og for at ryste følelserne af mig kommer kunsten i spil. For når jeg maler glemmer jeg tid og sted…hygger mig og nyder farvernes påvirkning af mit eget sind. På den måde kommer jeg helt hjem i mig selv efter klientarbejdet…derfor er der også en lille bid af min sjæl i alle mine billeder. Den der lille bid af min sjæl i hvert billede kan jeg selv se, når jeg kigger på mit færdige maleri og jeg tror det er derfor at jeg er lidt blufærdig når jeg viser mine billeder frem.